Telefonszám: Minden nap hívhat 8-19 óráig: +36 70 363 5384

Monaco rattan ülőgarnitúra 5-6 személyes


385.000 Ft

Helyezze el teraszán vagy kertjében a Monaco rattan ülőgarnitúrát és szomszédai vágyakozó pillantásai nem fognak elmaradni.


Cikkszám: Monaco
Kategória: Rattan ülőgarnitúra

A Monaco rattan ülőgarnitúránál nagy figyelmet fordítottunk a kényelemre, ezért a rattan bútort magasított háttámlával gyártattuk le. Helyezze el teraszán vagy kertjében ülőgarnitúráját és szomszédok vágyakozó pillantásai nem fognak elmaradni. Helyezze magát kényelembe és lazítson.

Ülésmagasságot 12 cm vastag párnákkal növeltük, így mindenki nagyon kényelmes tud rajta ülni. A hátpárnák önmagukért beszélnek, hátradőlve élvezheti puha, kényeztető kényelmét.

Masszív, 1.2 mm vastag pórszórt  alumínium váz hozzájárul a rattan bútor tartósságához és stabilitásához.

A rattan ülőgarnitúra kézzel szőtt sötétbarnabarna polyrattan szálai könnyen tisztíthatóak. Nincs másra szüksége hozzá, mint egy puha, nedves rongyra vagy szivacsra és ezzel áttörölni a bútort.

Nem szeretnénk, ha Ön szabadidejében a rattan bútor tisztításával foglalkozna, ezért az ülőgarnitúra vásárlása mellé ajándékba adunk Önnek egy védőhuzatot.

Rattan bútor világos barna párnáinak huzata cipzárral van ellátva, így könnyen tisztíthatóak. 30 fokon mosógépben  mosható, de kérem figyeljen, milyen mosószert használ a mosáshoz. Hagyományos mosószerek a huzaton lévő vízlepergető réteget feloldják, ezáltal felületük nedvszívóvá válik. Javaslom impregnáló mosószer használatát.

Rattan ülőgarnitúra tartalma:

2 db kanapé 12 cm vastag ülőpárnával és óriási hátpárnákkal, 1 db nagyméretű dohányzóasztal tetején 5mm vastag biztonsági üveggel, ajándék védőhuzat, kanapékat egymáshoz rögzítő kapcsok, 4 db kispárna.


Polyrattan
Polyrattan