Telefonszám: Minden nap hívhat 8-19 óráig: +36 70 363 5384

Hainan rattan ülőgarnitúra 6 személyes


480.000 Ft

Ha Ön a napjaink divatjának megfelelő, modern rattan bútort keres akkor megtalálta. Hainan rattan ülőgarnitúra széles kartámlákkal, nagyméretű kényelmes ülőfelülettel, prémium minőségben. Ön számára a lehető legjobb választás.


Cikkszám: Hainan
Kategória: Rattan ülőgarnitúra

Rattan bútor könnyű pórszórt alumínium váza és kialakítása lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt kialakítsa a délutáni sziesztához szükséges ágyat. Nem kell mást tennie, két kanapét egymással szembe összetolni, végéhez pedig a lábtartót helyezni. A kanapé és a fotel karfái extra szélesek. 

A rattan ülőgarnitúrához fotelt külön is tud vásárolni.

Gyakori probléma szokott lenni, hogy a  kanapék, használat közben elmozdulhatnak egymástól. Önnek ilyen problémája biztosan nem fog adódni a Hainan rattan ülőgarnitúrával. A szett már tartalmaz kapcsokat, így pár mozdulattal egymáshoz tudja rögzíteni a kanapékat.

A rattan bútor sötétbarna és a párnák világosbarna nyugtató színei harmóniát sugároznak, mely elengedhetetlen a nyugodt pihenéshez. Extra kényelemről a deréktámaszos hátpárnák gondoskodnak. A párnák huzata cipzárral van ellátva, így könnyen levehető és tisztítható. 

Az ülőgarnitúra kézzel szőtt polyrattan szálai könnyen tisztíthatóak. Nincs másra szüksége hozzá, mint egy puha, nedves rongyra vagy szivacsra és ezzel áttörölni a bútort.

Nem szeretnénk, ha Ön szabadidejében a rattan ülőgarnitúra tisztításával foglalkozna, ezért megvásárlása mellé ajándékba adunk Önnek egy védőhuzatot.

Rattan ülőgarnitúra tartalma:

2 db kanapé, 1 db dohányzóasztal tetején 5 mm vastag biztonsági üveggel, 1 db fotel, 1 db lábtartó,  2 db a kanapét összefogó kapcsok, ajándék védőhuzat.


Polyrattan
Polyrattan