Telefonszám: Minden nap hívhat 8-19 óráig: +36 70 363 5384

Haiti rattan napozóágy


335.000 Ft

Ugye Ön is szeretne egy privát hangulatos napsütötte szigetet? De a megvalósítása nehézkes. Segítek Önnek a megoldásban. Haiti rattan napozóágy lesz kertjében a béke és a nyugalom szigete.


Cikkszám: Haiti
Kategória: Rattan napozóágy

Haiti rattan napozóágy lesz az Ön privát szigete. Itt bármikor ki tudja pihenni a munka fáradalmait, kikapcsolódhat egy könyv olvasása közben, miközben hallgatja a madarak énekét​.

Természetesen semmi akadálya, ha Ön teraszán, erkélyén szeretné elhelyezni a rattan napozóágyat vagy szeretné követni a nap barnító sugarait kertjében. Bármikor megteheti cipekedés nélkül a könnyű, porszórt, 1.2 mm vastag, alumínium váznak köszönhetően. A vázat sötétbarna, kiváló minőségű polyrattan szálak borítják, UV állóak és könnyen tisztíthatóak.

Nyugalmát a perzselő nap és szomszédai irigykedő pillantásai megzavarhatják. Ez ellen nyújtja a legjobb védelmet az óriási, nyitható napernyő, mely a rattan bútor részét képezi. Vízlepergetős védőréteggel van bevonva, így megvédve Önt, egy hirtelen jött nyári zápor ellen.

VIGYÁZAT! Amennyiben ezt a napozóágyat veszi meg, szükség lesz kompromisszumra! Ugyanis mindenki ebben akar majd pihenni, napozni! :-) 

Rattan napozóágy tartalma:

1 db nagyméretü, kerek polyrattan napozóágy nyitható napernyővel, 1 db fekvőpárna, 3 db kispárna.