Telefonszám: Minden nap hívhat 8-19 óráig: +36 70 363 5384

Florida rattan étkező garnitúra 6 személyes


300.000 Ft

Rattan bútorok kifinomult elegancia képviselője a Florida rattan étkező garnitúra. Megteremtheti teraszán vagy kertjében az elegáns stílust, gondtalan pihenéshez szükséges feltételeket és az otthonos érzés hangulatát.


Cikkszám: Florida-6
Kategória: Rattan étkező garnitúra

Rattan étkező garnitúra asztala körül elhelyezett nagyméretű székek ívelt formái, nemcsak a szemnek nyújtanak élményt, de a testnek is. A rattan szék tágas belseje, vastag, kellemesen puha párnája és a megnövelt háttámlának köszönhetően rendkívüli komfortérzetet biztosít. A párnákat nem kell félteni kisebb balesetektől! Pár csepp vörösbor is könnyen eltávolítható, hiszen vízlepergető védőrétegének köszönhetően lepereg róla.

 Az ülőhelyek számát bővítheti külön vásárolható székekkel.

Az asztal és a székek alumínium vázát sötétbarana, UV álló, kiváló minőségű 1.2 x 9.5 mm vastag polyrattan szálak borítják. 

Rattan bútor párnáinak huzata cipzárral van ellátva, így könnyen tisztítható. 30 fokon mosógépben is mosható, de figyeljen oda milyen mosószert használ a mosáshoz. A hagyományos mosószerek a huzaton lévő vízlepergető réteget feloldják, ezáltal felületük nedvszívóvá válik. Javaslom az impregnáló mosószer használatát.

Rattan étkező garnitúra tartalma:

1 db étkezőasztal tetejébe 5 mm vastag biztonsági üveglap van süllyesztve, 6 db karfás szék párnákkal


Rattan bútor védőhuzat