Telefonszám: Minden nap hívhat 8-19 óráig: +36 70 363 5384

Cannes rattan ülőgarnitúra 7 személyes


535.000 Ft

Foglaljon helyet a Cannes rattan ülőgarnitúrában és élvezze kertjében a friss virágok illatát. Délutáni kávézáshoz, üzleti találkozókhoz ideális helyszínként szolgálhat. ​FIGYELEM! Ha egyszer ezekbe a kanapékba ülteti a barátokat, folyton Önnél akarnak lebzselni!


Cikkszám: Cannes-7
Kategória: Rattan ülőgarnitúra

A rattan bútor hét személynek bőséges ülőhelyet kínál. Az ülőgarnitúrához tartozó vastag ülőpárnák és nagyméretű hátpárnák tovább fokozzák kényelmet. Dohányzóasztal tetejébe van süllyesztve az 5 mm vastag biztonsági üveglap.

A rattan bútor kézzel szőtt sötétbarna, UV álló, 1.2 mm vastag, kiváló minőségű polyrattan szálai könnyen tisztíthatóak. Nincs másra szüksége hozzá, mint egy puha, nedves rongyra vagy szivacsra és ezzel áttörölni a bútort.

Nem szeretnénk, ha szabadidejében a rattan ülőgarnitúra tisztításával foglalkozna, ezért megvásárlása mellé ajándékba adunk Önnek egy védőhuzatot.

A rattan ülőgarnitúra világosbarna párnáinak huzata cipzárral van ellátva, így könnyen tisztíthatóak. 30 fokon mosógépben  mosható, de kérem figyeljen, milyen mosószert használ a mosáshoz. Hagyományos mosószerek a huzaton lévő vízlepergető réteget feloldják, ezáltal felületük nedvszívóvá válik. Javaslom impregnáló mosószer használatát.

Rattan ülőgarnitúra tartalma:

1 db 3 személyes kanapé, 2 db 2 személyes kanapé, ülő és hátpárnák, 1 db dohányzóasztal, 1 db ajándék védőhuzat


Rattan bútor védőhuzat