Telefonszám: Minden nap hívhat 8-19 óráig: +36 70 363 5384

Dominika rattan étkező garnitúra 10 személyes


550.000 Ft

Dominika rattan étkező garnitúra ötletes helytakarékosság és kényelem megtestesítője a rattan bútorok között. ​Az étel is ízletesebb a trópusi kényelemben.


Cikkszám: Dominika
Kategória: Rattan étkező garnitúra

A rattan étkező garnitúra magasított, lehajtható háttámlás székét úgy tervezték, hogy képes önmagában tárolni a lábtartót és a székhez tartozó párnákat. Ennek a praktikus megoldásnak köszönhetően a székek teljes egészében elférnek a nagyméretű asztal alatt. Az étkező garnitúra tíz főnek bőséges helyet biztosít. Teraszára vagy kertjébe ennél helytakarékosabb rattan étkező garnitúrát keresve sem találhat.

Dominika rattan étkező garnitúra tervezésénél, fő szempont volt a helytakarékosság. A székek, hogy teljesen elférjenek az asztal alatt, alacsonyra tervezték a háttámláját. Kényelme szempontjából javaslom Önnek, hogy ezt a fajta rattan bútort csak dönthető, magasított háttámlával rendelkező székkel együtt érdemes megvásárolni.

A székek háttámlája fogantyúval van ellátva, segítségével könnyedén mozgathatóak. Az étkező garnitúra kényelméhez hozzájárul a vastag ülő és hátpárna, mely cipzárral van ellátva, így könnyen levehető és tisztítható.

Rattan bútor élettartalmát növelheti kültéri védőhuzattal, melyet most ingyenesen biztosítunk az étkező garnitúra megvásárlása esetén.

Rattan étkező garnitúra tartalma: 

1 db hatalmas méretü polyrattan étkező asztal tetejebébe süllyesztett 5mm vastag biztonsági üveglappal, 6 db magasitott dönthető háttámlás szék ülőpárnával, 4 db ülőke párnával, ajándék védőhuzat.