Telefonszám: Minden nap hívhat 8-19 óráig: +36 70 363 5384

Bali rattan napozóágy kisasztallal


350.000 Ft

Ki ne vágyna egy különleges és kényelmes helyre kertjében? Ahol ki tudja pihenni napi fáradalmait vagy csak élvezni a természet közelségét. Mindezt megteheti a Bali rattan napozóágyon.


Cikkszám: Bali
Kategória: Rattan napozóágy

Élvezze kertjében vagy teraszán a rattan napozóágy által nyújtott kényelmet. Ívelt formájának és méretének köszönhetően azonnal odavonzza a tekintetet. Foglaljon benne helyet, csukja be szemeit és kalandozzon a szép emlékeiben. Égető napsugarak ellen védekezhet a nyitható napernyővel, mely árnyékot vet Önre és a napozóágyhoz tartozó, karnyújtásnyira lévő kisasztalra, rajta lévő hűsítő italára és finom falatokra. 

A napozóágy kiváló minőségű, UV álló, sötétbarna polyrattan szálakból készült, egyszerűen és gyorsan tisztítható. Egy puha, nedves szivacsra van hozzá szükség, mellyel áttörli és újra régi fénye lesz a rattan bútorának. Világosbarna színű napernyő és a párnák vízlepergetős réteggel vannak bevonva. A párnák huzata cipzárral van ellátva, ezáltal könnyen levehető és tisztítható, mosógépben 30 fokon mosható.

Nyári zápor, por, hó, téli fagyok ellen szeretné megvédeni rattan bútorát és biztonságos, fedett helyre elhelyezni? Cipekedés nélkül megteheti, pórszórt, 1.2 mm vastag, könnyű alumínium vázának köszönhetően.

De ezekre semmi szükség! Napozóágy vásárlása mellé, védőhuzatot adunk ajándékba.

Rattan napozóágy tartalma:

1 db ovális polyrattan napozóágy nyitható napernyővel, 1 db fekvőpárna, 1 db kisasztal, ajándék védőhuzat, 3 db kispárna