Telefonszám: Minden nap hívhat 8-19 óráig: +36 70 363 5384

New York rattan ülőgarnitúra - 9 személyes


680.000 Ft

Nehéz összehozni a családot! Vásároljon tőlünk egy ilyen rattan ülőgarnitúrát, és garantáltan mindenki, egyszerre akar ezen a helyen ücsörögni! :-)


Cikkszám: NewYork
Kategória: Rattan ülőgarnitúra

New York rattan ülőgarnitúra sajátos kivitelezése által, szabadon variálható, így hangulatos helyet varázsolhat teraszára, családi vagy baráti összejöveteleknél. Csak az Ön fantáziájára van bízva, hogyan rendezi el a rattan bútor elemeit kertjében vagy teraszán.

Rattan bútor sötétbarna fonata és a párnák világosbarna nyugtató színei harmóniát sugároznak, mely elengedhetetlen a nyugodt pihenéshez. Extra kényelemről a deréktámaszos hátpárnák gondoskodnak. A rattan bútor kialakítása és könnyű, pórszórt 1.2 mm vastag alumínium váza  lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt kialakítsa a délutáni alváshoz szükséges ágyát.

Az ülőgarnitúra kézzel szőtt, UV álló polyrattan fonata könnyen tisztítható. Nincs másra szüksége hozzá, mint egy puha, nedves rongyra vagy szivacsra és ezzel áttörölni a bútort.

Nem szeretnénk, ha szabadidejében a rattan bútor tisztításával foglalkozna, ezért az ülőgarnitúra megvásárlása mellé ajándékba adunk Önnek egy védőhuzatot.

Külön vásárolhat elemeket a rattan ülőgarnitúrához, mellyel a férőhelyek számát tudja bővíteni.

Gyakori probléma szokott lenni a rattan bútor elemei használat közben elcsúszkálnak egymástól. Önnek ilyen problémája biztosan nem fog adódni a New York rattan ülőgarnitúrával. Rögzítő kapcsokat kedvező áron tud vásárolni, ezekkel a hasznos alkatrészekkel pillanatok alatt egymáshoz tudja rögzíteni az elemeket.

Rattan bútor párnáinak huzata cipzárral van ellátva, így könnyen tisztíthatóak. 30 fokon mosógépben mosható, de kérem figyeljen, milyen mosószert használ a mosáshoz. Hagyományos mosószerek a huzaton lévő vízlepergető réteget feloldják, ezáltal felületük nedvszívóvá válik. Javaslom impregnáló mosószer használatát.

Rattan ülőgarnitúra tartalma:

1 db fotel, 1 db lábtartó, 2 db karfás kanapé, 2 db középső elem, 1 db sarokelem, 1 db nagyméretű dohányzóasztal tetején 5mm vastag biztonsági üveglappal, 1 db viragtartó + AJÁNDÉK VÉDŐHUZAT

Az elemeket egymáshoz rögzítő fémkapcsok darabja 1000 forint. A szett összekapcsolásához  minimum 4 darab szükséges.


Rattan bútor védőhuzat
Rattan bútor védőhuzat
Rattan bútor védőhuzat
Rattan bútor védőhuzat