Telefonszám: Minden nap hívhat 8-19 óráig: +36 70 363 5384

Bemutatozás

Köszönjük, hogy felkereste a honlapunkat.

Cégünket azért hoztuk létre, hogy szélesebb körben elérhetővé tegyük hazánkban is a modern és letisztult megjelenésű polyrattan kerti bútorokat. Célunk, hogy egyre több emberrel megismertessük és otthonába elvigyük a modern eleganciát és luxust jelképező kerti rattan bútorok világát.

Polyrattan kerti bútoraink kiváló minőségűek, amely egyrészt a magas minőségű alapanyagoknak, másrészt a gondos összeállításnak és tervezésnek köszönhető.

Rattan kerti bútoraink váza kézzel hegesztett  magas minőségű alumíniumból készült és pórszórással van bevonva, ezáltal oxidáció ellen védett. Az alumínium váz miatt a kerti rattan bútoraink könnyen mozdíthatóak és időtállóak.


Kerti rattan ülőgarnitúrák, rattan napozóágyak, rattan étkező garnitúrák UV és vízállóak, polyrattanszálak nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek erősek és rugalmasak, ezáltal ellenállnak a téli-nyári hőmérkséklet ingadozásának is.

A párnahuzatok vízlepergető védőréteggel és cipzárral  vannak ellátva, melyek által könnyen tisztíthatók és cserélhetők.

A kerti rattan bútoron lévő szennyeződést nedves ruhával vagy puha kefével egyszerüen tisztítható. Lehetőleg kerüljük a magasnyomású mosó vagy nagyon kemény kefe  használatát, mert fenáll annak a veszélye, hogy a bútor felületén egy idő után hajszálrepedések keletkezhetnek.

A polyrattan kerti bútor változatos mintái sok órás munkával, kézi fonásssal készültek.

Gondoltuk az esős napokra, valamint az őszi-téli tárolás megkönnyítésére is, ezért a rattan kerti bútor hosszabb élettartalmának megőrzéséhez védőhuzat is rendelhető.

Annak érdekében, hogy árainkat tartósan elérhető színvonalon tartsuk, kállítótermet nem üzemeltetünk, de előzetes egyeztetés után kerti rattan bútorainkat megtekintheti raktárunkban.

Tekintse meg kerti  bútorainkat és lepje meg magát és családját a modern elegancia és a luxus otthoni élményével!

Dőljön hátra és mi elhozzunk otthonába kerti rattan bútorainkkal a trópusi nyár hangulatát!

kerti rattan bútor

kerti rattan bútor

kerti rattan bútor

kerti rattan bútor

kerti rattan bútor

kerti rattan bútor